3η HAIRPROF από 11 έως 13 Μαρτίου 2017 στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας.

Μετά την επιτυχία που σημείωσαν οι δύο προηγούμενες HAIRPROF, με την αξιοσημείωτη ανοδική προσέλευση που στην 2η έκθεση ξεπέρασε τους… 
HAIRPROF 3h2
7.500 καταγεγραμμένους επαγγελματίες κομμωτές, ανανεώνουμε το ραντεβού μας, με την διοργάνωση της 3ηςHAIRPROF, της μοναδικής έκθεσης με προϊόντα υπηρεσίες και εξοπλισμό κομμωτηρίου που απευθύνεται αποκλειστικά στον επαγγελματία κομμωτή, στις 11 έως 13 Μαρτίου 2017 στο ΣΕΦ  Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας.
HAIRPROF 3h3
Μετά από απαίτηση όλων των κομμωτών επισκεπτών της έκθεσης,  φέτος εγκαινιάζουμε έναν νέο θεσμό στηνHAIRPROF, τον Γυναικείο Διαγωνισμό Κομμωτικής,  Greek Hairdressing Awards μέσα από τον οποίο Θα αναδειχθεί και ο καλύτερος κομμωτής -τρια της χρονιάς Greek Hairdresser of the Year.
HAIRPROF 3h4
Παράλληλα με την έκθεση θα διοργανωθεί και φέτος ο επιτυχημένος πλέον θεσμός, ειδικά για τους μπαρμπέρηδες το 2ο  Greek  Barber Festival που θα περιλαμβάνει διαγωνισμούς, σεμινάρια, φαντασμαγορικά show καθώς και εκθέτες με εξοπλισμούς, αξεσουάρ και προϊόντα Βarber.
HAIRPROF 3h5
Επιπλέον θεσμός στηνHAIRPROF έγινε και η Students Dayόπου την πρώτη ημέρα της έκθεσης μαθητές απόόλη την Ελλάδα, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ειδικά σεμινάρια κομμωτικής από έμπειρους καθηγητές να παραλάβουν βεβαίωση συμμετοχήςαλλά και να δείξουν την δουλειά τους στο κεντρικό πλατό της έκθεσης.
HAIRPROF 3h6
Τέλος εκτός από τα 23 καταπληκτικά shows που θα φιλοξενούμε στο mainstage της Hairprof, με μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια σας ανακοινώνουμε ότι την Κυριακή 12 Μαρτίου 2017 το main show της έκθεσης θα πραγματοποιηθεί από την Artistic Team της ακαδημίας TΟΝI&GUΥ.
Το
 Show PURE EDUCATION by TONI&GUY επιμελείταιπροσωπικάκαιφυσικάσυμμετέχει o International Artistic Director and Head of Education τηςακαδημίας COS SAKKAS.
Το show θα πραγματοποιηθεί στην κλειστή αίθουσα Μελίνα Μερκούρη και λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.
Περισσότερες πληροφορίες για κόστη και κρατήσεις θέσεων στις επόμενες 15 ημέρες όπου & θα αρχίσουν οι προπωλήσεις των εισιτηρίων από το site της έκθεσης www.hairprof.eu.
Ευχαριστούμε θερμά την ακαδημία Tailormade Hair Academy που θα αναλάβει το support του show.
Περισσότερες πληροφορίες για την έκθεση εδώ

myhairgr

Instagram